Kroevensport-app nu beschikbaar!

Achter de schermen is er keihard gewerkt om onze professionele manier van begeleiden uit te breiden.

Vanaf nu is onze begeleiding niet alleen in de sportschool maar overal en op elk moment beschikbaar! Met deze app kom je nooit meer iets te kort op het gebied van training, voeding en mentale ondersteuning.

Al onze leden kunnen hier kennis mee maken voor een vrijblijvende proefperiode van 3 maanden. Ook als niet-lid kunnen wij u helpen bij het behalen van uw doelstelling!

Na een intake gaan we je online coachen, dit door middel van een persoonlijk trainingsprogramma en eventueel een voedingsplan die terug te vinden zijn in de app. Onze trainers hebben toegang tot alle gegevens, zodat ze ook op afstand overal en altijd kunnen blijven motiveren om je doelstelling te behalen. Of het nu in de sportschool is, buiten of gewoon vanuit huis. Jullie doel is ons doel!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op en wij nodigen je uit voor een persoonlijke intake en vertellen jou alles over deze geweldige online tool!

Fitnessactiviteiten, sauna,(small) groepslessen stoppen


Beste Leden,

Om bedrijfseconomische redenen zijn wij genoodzaakt al onze fitnessactiviteiten, sauna,(small) groepslessen per 1 december 2023 te beƫindigen. Door alle gebeurtenissen afgelopen 3 jaren kunnen wij een deel van ons aanbod niet meer voortzetten. Wij betreuren deze beslissing maar kunnen helaas niet anders. Alle zwemlessen, andere zwembadactiviteiten, peutergym en onze watt-training zullen blijven bestaan.

Wij bedanken iedereen die deel heeft uitgemaakt van onze Kroevensport fitness familie. Met pijn in ons hart hebben wij deze beslissing moeten nemen. En gaan onze fitness leden zeker missen.

Carlo en Desiree

This will close in 20 seconds