Laatste nieuws

Laatste nieuws

  Zwemles

Naar aanleiding van de toespraak van 8 maart, is het vanaf 16 maart mogelijk om te starten met de zwemlessen voor kinderen. Uiteraard gaan wij ervoor zorgen, dat alle activiteiten worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van het RIVM en de protocollen van de zwembranche.

Hieronder volgt informatie met betrekking tot de zwemlessen: 

Vanaf dinsdag 16 maart zullen de zwemlessen voor kinderen weer van start gaan. De zwemtijden zullen ongewijzigd blijven, dus elk kind zwemt op zijn of haar vertrouwde tijd. Voor de kindjes die verschoven zijn, is al contact met de ouders geweest. Om alles in goede banen te leiden, zullen u en uw kind zich moeten houden aan de volgende gedragsregels:

 

–              Het dragen van een mondkapje is verplicht. 

–              Kinderen en ouders die gezondheidsklachten hebben, verzoeken wij zich af te melden en thuis te blijven.

                Wanneer wij constateren dat u of uw kind toch klachten vertoont, zijn wij helaas genoodzaakt u de toegang te ontzeggen.

–              Zorg dat uw kind thuis zijn of haar zwemkleding al aan heeft. Het dragen van een onesie of een badjas is uiterst makkelijk in deze situatie.

–              Zorg dat u 5 minuten voor aanvang van de zwemles aanwezig bent. Indien u te laat bent, mag uw kind helaas niet meer deelnemen aan de zwemles.

–              Na het uitkleden dient u de kleding van uw kind in een tas bij u te houden, tot het moment van omkleden en afdrogen daar is. 

–              Kinderen dienen onder begeleiding van 1 ouder/volwassene te komen. We verzoeken u het meebrengen van broertjes/zusjes graag zoveel mogelijk te beperken. 

–              Tijdens de zwemles dient u buiten (op gepaste afstand van elkaar) of in uw auto te wachten en mag u pas weer naar binnen op aangeven van ons personeel.

–              De gemiste lessen van december 2020 zullen worden gecompenseerd met de lessen van maart 2021.

 

Ondanks al deze maatregelen verheugen wij er ons weer enorm op om jullie weer te zien en met vol enthousiasme te starten met de zwemlessen.
Indien er nog vragen zijn, gelieve contant op te nemen door een mail te sturen naar info@kroevensport.nl of bellen naar 0165-537178 of 06-40975317.
 

Team Kroevensport