Laatste nieuws

Laatste nieuws Corona

Goed nieuws!

De nodige maatregelen zijn getroffen binnen ons centrum. Ons team van professionals zal er voor zorgen, dat u veilig en verantwoord kunt sporten. Dit alles volgens het protocol Verantwoord Bewegen van NL ACTIEF. Daarom zullen wij geleidelijk weer opstarten.
Belangrijkste regel is, dat u niet hoeft te reserveren, maar bij binnenkomst uw naam opschrijft en de triage vragen beantwoord.
– Kleedruimtes mogen gebruikt worden om om te kleden, daarnaast mogen de douches weer gebruikt worden. In de kleedruimte verzoeken wij u om elkaar de ruimte te geven met betrekking tot de 1,5 meter regel en we vragen u om uw persoonlijke spullen in uw tas te doen of in een kluisje, zodat spullen dicht bij elkaar blijven.
– Daarnaast blijft de sauna voorlopig ook nog gesloten, indien de sauna bij ons weer open gaat krijgt u daar zo spoedig mogelijk bericht over.
– Voor ieders veiligheid en gezondheid hebben we in de cardio schermen tussen de toestellen geplaatst en zullen wij goed ventileren.
– De apparaten in het kracht-gedeelte staan allemaal 1,5 meter uit elkaar. Ook onze groepslessen, aerobics, zumba, cesar fit, boksen, booty camp, alle small group trainingen en personal trainingen starten weer als voorheen, alleen spinning en jumping stellen wij nog even uit.
– Tot slot vragen wij u zelf uw verantwoording te nemen, met betrekking tot de 1,5 meter. Wij vragen u ook om een eigen handdoek mee te brengen, bij binnenkomst uw handen te desinfecteren en na gebruik van toestellen deze ook goed schoon te maken.
Indien u gezondheidsklachten heeft verzoeken wij u om thuis te blijven. Alleen op deze manier gaan we samen veilig deze sportieve toekomst tegemoet.
Ons enthousiaste team staat voor u klaar om u te begeleiden en met respect voor elkaar werken we op een verantwoorde manier aan uw vitaliteit.
Voor meer informatie kunt u bellen naar 0165-537178 of appen naar 06-40975317.
Protocol Verantwoord Sporten NL Actief
Tot snel!
Team Kroevensport