Fifty fit

De groep 50+ wordt steeds groter in Nederland en deze mensen willen graag allemaal fit en vitaal blijven. Hier spelen we op in met deze bewegingsles voor senioren. Het doel van deze les is de fitheid, de beweeglijkheid en het uithoudingsvermogen te behouden danwel te verbeteren. We werken aan ontspanning in een gemoedelijke sfeer, waarbij ook mensen met een lichamelijke beperking zich thuis zullen voelen.

Meer informatie over fifty fit!

Wilt u meer informatie over fifty fit of wilt u eens een les inplannen? Vul dan het contactformulier hieronder in en wij komen spoedig bij u terug.

Fitnessactiviteiten, sauna,(small) groepslessen stoppen


Beste Leden,

Om bedrijfseconomische redenen zijn wij genoodzaakt al onze fitnessactiviteiten, sauna,(small) groepslessen per 1 december 2023 te beƫindigen. Door alle gebeurtenissen afgelopen 3 jaren kunnen wij een deel van ons aanbod niet meer voortzetten. Wij betreuren deze beslissing maar kunnen helaas niet anders. Alle zwemlessen, andere zwembadactiviteiten, peutergym en onze watt-training zullen blijven bestaan.

Wij bedanken iedereen die deel heeft uitgemaakt van onze Kroevensport fitness familie. Met pijn in ons hart hebben wij deze beslissing moeten nemen. En gaan onze fitness leden zeker missen.

Carlo en Desiree

This will close in 20 seconds