Baby/peuterzwemmen

Tijdens deze les worden de kinderen (met ouders) vertrouwd gemaakt met het water. Dit bereiken we door op een speelse manier en tijdens het zingen van liedjes de kleintjes oefeningen en spelletjes te laten doen. De peuters krijgen nog wat meer uitdaging aangeboden, zoals ze naar je toe laten komen vanaf de kant en met het hoofd onder water te gaan, waardoor ze meer zekerheid krijgen in het water.

Meer informatie over baby/peuter zwemmen!

Wilt u meer informatie over baby/peuter zwemmen? Neem dan hieronder contact met ons op en wij komen spoedig bij u terug.

Fitnessactiviteiten, sauna,(small) groepslessen stoppen


Beste Leden,

Om bedrijfseconomische redenen zijn wij genoodzaakt al onze fitnessactiviteiten, sauna,(small) groepslessen per 1 december 2023 te beƫindigen. Door alle gebeurtenissen afgelopen 3 jaren kunnen wij een deel van ons aanbod niet meer voortzetten. Wij betreuren deze beslissing maar kunnen helaas niet anders. Alle zwemlessen, andere zwembadactiviteiten, peutergym en onze watt-training zullen blijven bestaan.

Wij bedanken iedereen die deel heeft uitgemaakt van onze Kroevensport fitness familie. Met pijn in ons hart hebben wij deze beslissing moeten nemen. En gaan onze fitness leden zeker missen.

Carlo en Desiree

This will close in 20 seconds