Small Group

Small Group Training is het trainen in kleine groepjes onder begeleiding van een personal trainer. De variatie in elke training zorgt altijd voor genoeg uitdaging!

Waarom Small Group Training?  Naast het verbeteren van de lichaamssamenstelling hebben het uitvoeren van functionele oefeningen een nog ander belangrijk effect namelijk het versterken van je lichaam en daardoor beter functioneren in het dagelijks leven.

Je wordt constant geconfronteerd met verschillende bewegingen, opstaan, lopen, rennen, iets oppakken, wegzetten etc. Je zult naast het ontwikkelen van een goede spierfunctionaliteit ook werken aan je persoonlijke doel. Of je nu afvallen, conditioneel sterker worden of krachtopbouw is, de trainer zal altijd resultaatgericht te werk gaan en past de training aan op de belastbaarheid van de deelnemers. Dit zorgt ervoor dat de Small Group Training voor iedereen toegankelijk is en je doel bereikt in een leuke groepssfeer.

 

 

Meer informatie over functional training!

Wilt u meer informatie over small group training of een afspraak maken om te komen trainen? Vul dan dit contactformulier en wij komen spoedig bij u terug.

Fitnessactiviteiten, sauna,(small) groepslessen stoppen


Beste Leden,

Om bedrijfseconomische redenen zijn wij genoodzaakt al onze fitnessactiviteiten, sauna,(small) groepslessen per 1 december 2023 te beëindigen. Door alle gebeurtenissen afgelopen 3 jaren kunnen wij een deel van ons aanbod niet meer voortzetten. Wij betreuren deze beslissing maar kunnen helaas niet anders. Alle zwemlessen, andere zwembadactiviteiten, peutergym en onze watt-training zullen blijven bestaan.

Wij bedanken iedereen die deel heeft uitgemaakt van onze Kroevensport fitness familie. Met pijn in ons hart hebben wij deze beslissing moeten nemen. En gaan onze fitness leden zeker missen.

Carlo en Desiree

This will close in 20 seconds