Small Group

Small Group Training is het trainen in kleine groepjes onder begeleiding van een personal trainer. De variatie in elke training zorgt altijd voor genoeg uitdaging!

Waarom Small Group Training?  Naast het verbeteren van de lichaamssamenstelling hebben het uitvoeren van functionele oefeningen een nog ander belangrijk effect namelijk het versterken van je lichaam en daardoor beter functioneren in het dagelijks leven.

Je wordt constant geconfronteerd met verschillende bewegingen, opstaan, lopen, rennen, iets oppakken, wegzetten etc. Je zult naast het ontwikkelen van een goede spierfunctionaliteit ook werken aan je persoonlijke doel. Of je nu afvallen, conditioneel sterker worden of krachtopbouw is, de trainer zal altijd resultaatgericht te werk gaan en past de training aan op de belastbaarheid van de deelnemers. Dit zorgt ervoor dat de Small Group Training voor iedereen toegankelijk is en je doel bereikt in een leuke groepssfeer.

 

 

Meer informatie over functional training!

Wilt u meer informatie over small group training of een afspraak maken om te komen trainen? Vul dan dit contactformulier en wij komen spoedig bij u terug.