Circuit Training

Circuit Training is het trainen van diverse oefeningen waarmee de sporter leert omgaan met zijn eigen lichaam in al zijn vormen van beweging.

Waarom Circuit Training? Naast het verbeteren van de lichaamssamenstelling hebben het uitvoeren van functionele oefeningen een nog belangrijker aspect, namelijk het versterken van je lichaam en daardoor het beter functioneren in het dagelijkse leven. In het dagelijks leven word je constant geconfronteerd met verschillende bewegingen: opstaan, lopen/ rennen naar de bus, iets oppakken, weg zetten, opruimen etc. Je zult naast het ontwikkelen van een goede spierfunctionaliteit ook sneller afvallen, sneller fitter worden en je uiteindelijke doel halen en dat allemaal op een leuke manier in een groep!

 

Meer informatie over circuittraining!

Wilt u meer informatie over circuittraining of een afspraak maken om te komen trainen? Vul dan dit contactformulier in en wij komen spoedig bij u terug.

Fitnessactiviteiten, sauna,(small) groepslessen stoppen


Beste Leden,

Om bedrijfseconomische redenen zijn wij genoodzaakt al onze fitnessactiviteiten, sauna,(small) groepslessen per 1 december 2023 te beƫindigen. Door alle gebeurtenissen afgelopen 3 jaren kunnen wij een deel van ons aanbod niet meer voortzetten. Wij betreuren deze beslissing maar kunnen helaas niet anders. Alle zwemlessen, andere zwembadactiviteiten, peutergym en onze watt-training zullen blijven bestaan.

Wij bedanken iedereen die deel heeft uitgemaakt van onze Kroevensport fitness familie. Met pijn in ons hart hebben wij deze beslissing moeten nemen. En gaan onze fitness leden zeker missen.

Carlo en Desiree

This will close in 20 seconds