Buikspierkwartier

Voor een goede balans van uw lichaam wordt er onder begeleiding een work-out verzorgd van 15 minuten, waarin buikspieroefeningen en oefeningen voor de onderrugspieren aan bod komen. Iedere keer steeds weer een andere routine. Dit maakt de work-out niet alleen afwisselend, maar geeft ook keer op keer een uitdaging.

Meer informatie over het buikspierkwartier!

Wilt u meer informatie over het buikspierkwartier of een afspraak maken om te komen trainen? Vul dan dit contactformulier in en wij komen spoedig bij u terug.

Fitnessactiviteiten, sauna,(small) groepslessen stoppen


Beste Leden,

Om bedrijfseconomische redenen zijn wij genoodzaakt al onze fitnessactiviteiten, sauna,(small) groepslessen per 1 december 2023 te beƫindigen. Door alle gebeurtenissen afgelopen 3 jaren kunnen wij een deel van ons aanbod niet meer voortzetten. Wij betreuren deze beslissing maar kunnen helaas niet anders. Alle zwemlessen, andere zwembadactiviteiten, peutergym en onze watt-training zullen blijven bestaan.

Wij bedanken iedereen die deel heeft uitgemaakt van onze Kroevensport fitness familie. Met pijn in ons hart hebben wij deze beslissing moeten nemen. En gaan onze fitness leden zeker missen.

Carlo en Desiree

This will close in 20 seconds