Zumba

Zumba is een aerobicfitnessprogramma gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dansen, zoals salsa, merengue, cumbia en reggaeton. Zumba is bedacht door Alberto ‘Beto’ Perez (danser en choreograaf). Zumba is Colombiaans-Spaans en betekent o.a. snel bewegen en lol hebben. De Zumba-instructeur doet de bewegingen voor en de cursisten volgen. Er worden voornamelijk visuele aanwijzingen gegeven, zodat je naar de muziek kan luisteren en er helemaal in op kan gaan. De muziek is opzwepend en bestaat voornamelijk uit latin ritmes. Iedere les duurt 45 minuten en begint met een warming-up-nummer, gevolgd door intervaltraining van snelle en langzamere tempo’s en eindigt met een cooling-down en stretchen.

Meer informatie over Zumba!

Wilt u meer informatie over zumba of een afspraak maken om te komen trainen? Vul dan dit contactformulier in en wij komen spoedig bij u terug.

Fitnessactiviteiten, sauna,(small) groepslessen stoppen


Beste Leden,

Om bedrijfseconomische redenen zijn wij genoodzaakt al onze fitnessactiviteiten, sauna,(small) groepslessen per 1 december 2023 te beëindigen. Door alle gebeurtenissen afgelopen 3 jaren kunnen wij een deel van ons aanbod niet meer voortzetten. Wij betreuren deze beslissing maar kunnen helaas niet anders. Alle zwemlessen, andere zwembadactiviteiten, peutergym en onze watt-training zullen blijven bestaan.

Wij bedanken iedereen die deel heeft uitgemaakt van onze Kroevensport fitness familie. Met pijn in ons hart hebben wij deze beslissing moeten nemen. En gaan onze fitness leden zeker missen.

Carlo en Desiree

This will close in 20 seconds